Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site                                       Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Kuntao Silat

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών Ευάγγελος Ζορμπάς

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα

 

Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα στην Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do, εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911 (τηλεφωνική επικοινωνία μόνο καθημερινές πρωινές ώρες 10:00-12:00).

 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα διεξάγονται στις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα
(1
4:00-15:30), (15:30-17:00), (17:00-18:30)

Τρίτη (14:00-15:30), (15:30-17:00), (17:00-18:30), (18:30-20:00)
Τετάρτη (1
4:00-15:30), (15:30-17:00), (17:00-18:30)
Πέμπτη (1
4:00-15:30), (15:30-17:00), (17:00-18:30), (18:30-20:00)
Παρασκευή (1
4:00-15:30), (15:30-17:00), (17:00-18:30)
 

Προσφέρονται ιδιαίτερα μαθήματα για τα εξής προγράμματα:

 • Πρόγραμμα Law Enforcement Control Tactics, εκπαίδευση σε Πτυσσόμενο Γκλοπ (Expandable Baton) και κατάρτιση αυτοπροστασίας για αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, σωματοφύλακες, security guards και σώματα ασφαλείας. Πληροφορίες

 • Πρόγραμμα Combative Fitness, λειτουργική ολιστική μαχητική εκγύμναση. Πληροφορίες

 • Πρόγραμμα MMA Conditioning, σύγχρονη μαχητική εκγύμναση Μικτών Μαχητικών Τεχνών. Πληροφορίες

 • Πρόγραμμα Women's Self Defense, αυτοπροστασία γυναικών. Πληροφορίες

Ακόμα η Ακαδημία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον Ετήσιο Κύκλο Σεμιναρίων με τον εκπαιδευτή της Ακαδημίας Ευάγγελο Ζορμπά για τα ενεργά μέλη που ακολουθούν συστηματικά τα ιδιαίτερα μαθήματα στην Ακαδημία, καθώς και έκπτωση στα σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό.

 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα απευθύνονται σε σοβαρούς ασκούμενους (άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως εμπειρίας) και διεξάγονται αποκλειστικά στον χώρο της Ακαδημίας (Διεύθυνση: Δήλου 9, σύνορα Βύρωνα - Καισαριανής).

 

Η κράτηση του ιδιαίτερου μαθήματος (συγκεκριμένη ημέρα και ώρα) γίνεται πάντοτε με τηλεφωνική προσυνεννόηση (μία εβδομάδα πριν το μάθημα) και είναι δεσμευτική! Τυχόν ακυρώσεις μερικές ημέρες πριν το μάθημα είναι αποδεκτές, για τυχόν αυθημερόν ακυρώσεις γίνεται χρέωση του μαθήματος!

 

Η συχνότητα των ιδιαιτέρων μαθημάτων είναι συνήθως 1 ή 2 μαθημάτων την εβδομάδα (4-8 ιδιαίτερα μαθήματα τον μήνα), φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για την διεξαγωγή περισσότερων μαθημάτων εντός μίας εβδομάδας εάν το επιθυμεί ο ασκούμενος!

 

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής ιδιαίτερων μαθημάτων με 2 ή 4 άτομα, με σχετική έκπτωση ανά άτομο!

Κάθε ιδιαίτερο μάθημα διαρκεί
90 λεπτά (μιάμιση ώρα) και είναι σχεδιασμένο για την παροχή συμπυκνωμένης προπονητικής και θεωρητικής ύλης για την ταχύρυθμη πρόοδο του ασκούμενου πάνω σε εξειδικευμένα θέματα μαχητικών τεχνών επιλογής του ασκούμενου!

Η εκπαίδευση διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και δεν εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών! Χρησιμοποιείται άνετη αθλητική περιβολή και υποδήματα και χρήση σύγχρονου προστατευτικού προπονητικού εξοπλισμού (γάντια, κάσκες, μασέλες, γάντια στόχοι
Focus Mitts, Thai Pads, Heavy Bags σάκοι, στόχοι AllStrike, κτλ.).

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σε σχέση με τα ομαδικά μαθήματα έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Προσωπική προσήλωση του εκπαιδευτή πάνω στον ασκούμενο για την απαλοιφή μειονεκτημάτων και τον άμεσο εντοπισμό δομικών ατελειών.

 • Επιταχυνόμενη πρόοδος του ασκούμενου αποκτώντας σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα θεωρητικές βάσεις.

 • Εκμάθηση στον προσωπικό ρυθμό προσαρμογής και βαθμό απορρόφησης του ασκούμενου.

 • Επικέντρωση σε εξειδικευμένη θεματολογία με ολιστική προσέγγιση των προπονητικών αντικειμένων είτε για αγωνιστική προετοιμασία, είτε για απόκτηση συνολικής ακαδημαϊκής γνώσης.

 • Λεπτομερής και αποδοτικός σχεδιασμός του κάθε ιδιαίτερου μαθήματος έτσι ώστε όλα τα μαθήματα να αποτελούν αλληλένδετους κρίκους που στοχεύουν στην επίτευξη των προσωπικών στόχων του ασκούμενου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 • Φυσική αγωγή, ενδυνάμωση, προθέρμανση και αποθέρμανση σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ειδικά για τον σωματότυπο, τις εκάστοτε αθλητικές δεξιότητες και μυοσκελετικές ανάγκες του ασκούμενου.

 • Προετοιμασία και ενίσχυση των ασκούμενων, που ήδη ακολουθούν τα ομαδικά μαθήματα της Ακαδημίας, πάνω σε αντικείμενα που υστερούν ή που θα ήθελαν να δώσουν περισσότερη έμφαση και εντρύφηση.

 • Ευελιξία στον χρονικό προγραμματισμό, κατόπιν συνεννόησης, σε ποιές ημέρες και ώρες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

 • Ευκολία εκπαίδευσης και εξάσκησης για άτομα που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά τους λόγω εργασίας και υποχρεώσεων ή προέρχονται από την επαρχία με αδυναμία παρακολούθησης συστηματικά των ομαδικών τμημάτων.

 • Ιδανικά για άτομα από την επαρχία που λόγω της μεγάλης απόστασης δεν μπορούν να έχουν συχνή εκπαίδευση και θέλουν να δημιουργήσουν μία τοπική ομάδα εξάσκησης (Training Group), υπό την επίβλεψη της Ακαδημίας, ως επικεφαλείς και συντονιστές της ομάδος (Group Leader).
   

 • Ιδανικά για εκπαιδευτές μαχητικών τεχνών στην Αττική, Θεσσαλονίκη ή γενικότερα στην επαρχία, ανεξαρτήτως βαθμού και τέχνης, που θέλουν να ξεκινήσουν στην σχολή τους μία παράλληλη ομάδα εξάσκησης Street Fighting (Training Group).

Ιδιαίτερα μαθήματα Jeet Kune Do Kali SilatΣτόχος της Ακαδημίας είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου (Attributes), έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

 

Πιο αναλυτικά το κάθε ιδιαίτερο μάθημα έχει διάρκεια 90 λεπτά (μιάμιση ώρα). Το πρώτο μισάωρο αφιερώνεται σε προπονησιολογικές ασκήσεις για την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου, το πρόγραμμα της εκγύμασης είναι προοδευτικό και προσαρμοσμένο εξατομικευμένα στις ανάγκες του ασκούμενου και περιλαμβάνει τα εξής:

 • MMA Circuit Training (Κυκλική Προπόνηση)

 • HIIT High-intensity Interval Training (Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής 'Εντασης)

 • LIIT Low-intensity Interval Training (Διαλειμματική Προπόνηση Χαμηλής 'Εντασης)

 • Body Weight Training (Καλισθενική Προπόνηση με ασκήσεις σωματικού βάρους)

 • TRX Suspension (Ιμάντες Εκγύμνασης), Kettlebells (Δράμια), κ.α. ...

Η υπόλοιπη μία ώρα αφιερώνεται στην εντρύφηση και κατάρτηση της τεχνικής ύλης του προγράμματος του ιδιαίτερου μαθήματος.

Ιδιαίτερα μαθήματα πολεμικών τεχνών

 

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do:
Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας,
αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας
για τον ολοκληρωμένο μαχητή,
για τον σοβαρό ασκούμενο
και πάνω από όλα για
τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

 

Χάρτης σχολής πολεμικών τεχνών Jeet Kune Do

 

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, Καισαριανή (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).


Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο
10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας).


Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.
Academy's Google Map

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do Αθήνα