Filipino Kali Greece

Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site

Εντατικός Μήνας Ομαδικών Προπονήσεων Κατάρτισης Filipino Kali Street Fighting - Σεπτέμβριος 2013

 

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do θα διοργανώσει για τον μήνα Σεπτέμβριο 2013 ειδικό ταχύρυθμο εντατικό πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά, με κάλυψη συγκεκριμένων θεματικών προπονητικών ενοτήτων προετοιμασίας και κατάρτισης σε άοπλη μάχη Filipino Kali Street Fighting!

 

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία... Οι αληθινές επιθέσεις στον δρόμο είναι απρόβλεπτες και επικίνδυνες, οι περισσότερες πολεμικές τέχνες ή μαχητικά αγωνίσματα αδυνατούν να προετοιμάσουν έναν ασκούμενο κατάλληλα για την σκληρή πραγματικότητα επιβίωσης σε συμπλοκές σε αστικό περιβάλλον (urban survival)...

Η Φιλιππινέζικη μαχητική τέχνη Kali είναι από τις πιο σοβαρές και καταξιωμένες τέχνες για αποδοτική αντιμετώπιση μαχών
και συμπλοκών δρόμου (
street fighting), χρησιμοποιείται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς σε όλον τον κόσμο για τον ρεαλισμό της και την ολοκληρωμένη κατάρτιση σε όλους τους πιθανούς τομείς μάχης ένοπλα και άοπλα!

Όταν η επιβίωση είναι προτεραιότητα η μαχητική τέχνη Kali αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή... Η σωστή προετοιμασία και κατάρτιση μπορεί να αποβεί σωτήρια!

Το πρόγραμμα του
Σεπτεμβρίου 2013 της Ακαδημίας στοχεύει στην άοπλη κατάρτιση και αντιμετώπιση συμπλοκών στον δρόμο, η ύλη περιλαμβάνει τα εξής:

Πυγμαχία (Panantukan Dirty Boxing - γροθιές, αγκωνιές, χτυπήματα με το κεφάλι, χτυπήματα με τον ώμο, γροθιές στα γεννητικά),

Λακτίσματα χαμηλής ζώνης (Pananjakman - χαμηλά λακτίσματα και γονατιές στα πόδια, στις κνήμες, στα γόνατα και στα γεννητικά), Αλληλουχίες καταιγιστικών χτυπημάτων με τις πυγμές, πήχεις και αγκώνες (Kadena De Mano),
Καταστροφές μελών (Limb Destructions - νευρικά σημεία, οστά, μυικοί ιστοί),

Σωματική χαλιναγώγηση (Dumog Body Manipulation - εξαρθρώσεις χεριών, σωματική στρέψη και μετακίνηση, "ξήλωμα" ώμου, τεχνικές απώλειας ισορροπίας, σκουπίσματα, ρίψεις),

Αντιμετώπιση μαζικών επιθέσεων (Mass Attacks),

Τερματισμός της συμπλοκής (Termination)...

 

************************

Έναρξη του προγράμματος: Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2013 (Ώρες: 19:00-20:30).

 

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30).

************************

 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος του Σεπτεμβρίου 2013 οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ακαδημία!

 

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια ΜΜΑ & προστατευτική μασέλα.

 

Τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

 

* Ο εντατικός μήνας ομαδικών προπονήσεων του Σεπτεμβρίου 2013 θα έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

 

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή για το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2013 στο Facebook Event:

 

 

 

 

Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Private Training στην Ακαδημία με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά!  Περισσότερες πληροφορίες

 

Εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911 (τηλεφωνική επικοινωνία μόνο καθημερινές πρωινές ώρες 10:00-12:00) Instructor Vagelis Zorbas in Facebook

Instructor Vagelis Zorbas

* Η Ακαδημία δέχεται ως μέλη, άτομα άνω των 18 ετών, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας, κατόπιν αποδοχής από τους εκπαιδευτές της Ακαδημίας μέσω προσωπικής συνέντευξης με τον ενδιαφερόμενο ή την ενδιαφερόμενη.

Street Fighting Greece

 

Academy Map

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας. Academy's Google Map

 

 

Εγγραφείτε στο Facebook Group της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Academy Of Jeet Kune Do Fighting Technology