Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site                                       Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Kuntao Silat

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

Progressive Fighting Systems Athens Greece Official

 

 

*** Προσφορά γνωριμίας ***

Η Ακαδημία προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ ενεργή συμμετοχή σε ομαδική προπόνηση κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης. Εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911 (τηλεφωνική επικοινωνία μόνο καθημερινές πρωινές ώρες 10:00-12:00)

 

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν σωστή και αποδοτική μαχητική κατάρτιση σε όλους τους πιθανούς μαχητικούς τομείς (Λακτίσματα, Πυγμαχία, Kick Boxing, Trapping, Όρθια Πάλη, Πάλη Εδάφους, Μάχη Εδάφους, Μαζικές Επιθέσεις και Όπλα).

 

Τα ομαδικά τμήματα διεξάγονται στην Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30) με νέο ολοκληρωμένο και ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σύγχρονη δομή λειτουργίας στην παράλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση στις μαχητικές τέχνες Contemporary Jeet Kune Do, Filipino Kali και MMA Conditioning! Το τρίπτυχο του ολοκληρωμένου Μαχητή...

Οι προπονήσεις διεξάγονται πάντοτε σε
ολιγομελή ομαδικά τμήματα έτσι ώστε οι εκπαιδευτές να μπορούν να καθοδηγούν τους ασκούμενους σε προσωπικό επίπεδο για την πιο σωστή και λειτουργική πρόοδό τους. Με αυτόν τον τρόπο, με προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση, η εξέλιξη του ασκούμενου γίνεται πιο αποδοτικά και πιο ταχύρυθμα.

Στην μαχητική τέχνη
Jeet Kune Do λαμβάνονται σοβαρά υπ όψει οι ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου, ο σωματότυπος και η εκάστοτε φυσική κατάσταση, έτσι ώστε ο κάθε ασκούμενος να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα με το επίπεδο δεξιοτήτων που ήδη βρίσκεται, να νιώθει άνετα και δημιουργικά με την εκτέλεση των ασκήσεων, χωρίς να νιώθει ότι βρίσκεται σε μία μάζα ασκούμενων που παραμελείται προσωπικά και ακολουθεί τυφλά υποδείξεις!

 

Στόχος της Ακαδημίας είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου (Attributes), έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται σε φιλικό περιβάλλον, με σοβαρότητα και προσήλωση στις Τέχνες με χρήση πάντοτε του κατάλληλου προστατευτικού και προπονητικού εξοπλισμού κατά περίπτωση. Η Ακαδημία διαθέτει σύγχρονο και επαρκή προπονητικό εξοπλισμό για την κάλυψη όλων των προπονητικών μεθόδων που ασκούνται.

Οι ασκούμενοι εξελικτικά ακολουθούν δύο παράλληλες προπονητικές κατευθύνσεις στην Ακαδημία:

i) Self Preservation (Αυτοπροστασία)
Η μαχητική τέχνη
Jeet Kune Do και το σύστημα PFS RAT είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο αποδοτικές και ταχύρυθμες μεθόδους αυτοπροστασίας (Street Fighting), οι ασκούμενοι καταρτίζονται στην αντιμετώπιση κάθε πιθανού σεναρίου συμπλοκής με έναν ή περισσότερους αντιπάλους με ασκήσεις ρεαλιστικής εξομοίωσης για την απόκτηση επίγνωσης των σωστών τρόπων αντιμετώπισης των καταστάσεων καθώς και των κινδύνων που διατρέχουν. Το οπλοστάσιο του ασκούμενου περιλαμβάνει κάθε είδους τεχνοτροπίες χωρίς περιορισμούς (τεχνικές χτυπημάτων με τα χέρια και τους αγκώνες, πυγμαχία, Kick Boxing, τεχνικές λακτισμάτων και χτυπημάτων με τα πόδια και τα γόνατα, τεχνικές κλειδωμάτων και εξαρθρώσεων, τεχνικές πνιγμών και ασφυξίας, πάλη (όρθια και εδάφους), ρίψεις, τεχνικές takedown και sweeping, καθώς και ανορθόδοξες μεθόδους χτυπήματα με το κεφάλι, Kina Mutai κτλ.).

ii) Self Perfection (Αυτοτελειοποίηση)
Οι ασκούμενοι διαπαιδαγωγούνται σε σύγχρονες μεθόδους προπονησιολογίας (Body Weight Exercises, Isometrics, Isotonics, Isokinetics, Body Resistance Exercises, Core Stability Exercises, MMA Circuits, Stability Ball, TRX Suspension, Kettlebells κ.α.) για την υγιή και αρμονική ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος, για την επίτευξη υψηλής αεροβικής και αναεροβικής ικανότητας, καθώς και για την απόκτηση αυτογνωσίας λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος και θωράκιση από μικροτραυματισμούς.

Επιπρόσθετα η
Φιλιππινέζικη μαχητική τέχνη Kali (άοπλα και ένοπλα) ενισχύει τις αθλητικές και μαχητικές δεξιότητες των ασκούμενων καθώς και αποτελεί το σημείο αιχμής για την σωστή κατάρτιση χρήσης και αντιμετώπισης όπλων (Single Stick, Double Stick, Single Knife, Double Knives, Kerambit, Palm Stick, Staff, Tabak Toyok κ.α.). Η άοπλη μαχητική εκπαίδευση (ονομάζεται Pangamut) περιλαμβάνει τα εξής υποσυστήματα: Panantukan, Pananjakman, Sikaran, Dumog, Kina Mutai και Kaukit.

Η πάλη
Grappling (όρθια και εδάφους) έχει στοιχεία από Jun Fan Grappling, Machado Brazilian Jiu Jitsu, Sambo, CSW, Dumog και Western Wrestling. Στατιστικά ένα μεγάλο μέρος των συμπλοκών καταλήγουν στο παλαιστικό πεδίο, έτσι κρίνεται απαραίτητη η ενασχόληση σε αυτό το πεδίο, επίσης η πάλη αποτελεί μία από τις καλύτερες μεθόδους ανάπτυξης της φυσικής κατάστασης και ενίσχυσης της σπονδυλικής στήλης.
 

Cross Training Προπόνηση Πολεμικών ΤεχνώνΤα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

 

Ακόμα η Ακαδημία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον Ετήσιο Κύκλο Σεμιναρίων με τον εκπαιδευτή της Ακαδημίας Ευάγγελο Ζορμπά για όλα τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας, καθώς και έκπτωση στα σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό.
 

Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Private Training στην Ακαδημία πρωινά, απογευματινά, βραδυνά (Δευτέρα έως Σάββατο), με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά! Περισσότερες πληροφορίες

 

* Η Ακαδημία δέχεται ως μέλη, άτομα άνω των 18 ετών, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας, κατόπιν αποδοχής από τους εκπαιδευτές της Ακαδημίας μέσω προσωπικής συνέντευξης με τον ενδιαφερόμενο ή την ενδιαφερόμενη.

 

 

 

 

 

 

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do:
Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας,
αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας
για τον ολοκληρωμένο μαχητή,
για τον σοβαρό ασκούμενο
και πάνω από όλα για
τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

 

 

 

Academy Map

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, Καισαριανή (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).


Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο
10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας).


Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.
Academy's Google Map

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do Αθήνα Ελλάδα