Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site                                       Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Kuntao Silat

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

Σχολή Πολεμικών Τεχνών Τζιτ Κουν Ντο Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες Κάλι Αθήνα

 

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης για Training Groups

 

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do διεξάγει πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης με σκοπό την δημιουργία εστιών εκπαίδευσης (Training Groups) στον Ελλαδικό χώρο!

 

Σε ποιούς απευθύνεται:

  • Σε άτομα από την επαρχία που λόγω της μεγάλης απόστασης δεν μπορούν να έχουν συχνή εκπαίδευση και θέλουν να δημιουργήσουν μία τοπική ομάδα εξάσκησης, υπό την επίβλεψη της Ακαδημίας, ως επικεφαλείς και συντονιστές της ομάδος (Group Leader).

  • Σε εκπαιδευτές μαχητικών τεχνών στην Αττική, Θεσσαλονίκη ή γενικότερα στην επαρχία, ανεξαρτήτως βαθμού και τέχνης, που θέλουν να ξεκινήσουν στην σχολή τους μία παράλληλη ομάδα εξάσκησης.

  • Σε άτομα που απλώς θέλουν να έχουν προσωπική σωστή κατάρτιση και διαπαιδαγώγηση πάνω σε θέματα Street Fighting, JKD και FMA Kali.

Πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος: Εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911

(τηλεφωνική επικοινωνία μόνο καθημερινές πρωινές ώρες 10:00-12:00)

 

Υλοποίηση Προγράμματος:

Η κατάρτιση για το 1ο επίπεδο (1st Level) προυποθέτει αρχικά την κάλυψη αρχικά τουλάχιστον 10-12 ιδιαιτέρων μαθημάτων, εάν είναι δυνατόν, μέσα σε διάστημα 3 μηνών.

 

Οι χρόνοι υλοποίησης είναι ευέλικτοι και συζητήσιμοι για άτομα που διαμένουν στην επαρχία και οι αποστάσεις δυσκολεύουν την συχνή παρακολούθηση του προγράμματος...

 

Σημείωση: Το κάθε ιδιαίτερο μάθημα έχει διάρκεια 90 λεπτά (μιάμιση ώρα) και τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στον χώρο της Ακαδημίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν 2 ιδιαίτερα μαθήματα την ίδια ημέρα.

 

Έπειτα, μετά το πέρας των 3 μηνών εκπαίδευσης, εάν ο ασκούμενος πληροί τις προυποθέσεις μπορεί να ξεκινήσει ως Group Leader την δημιουργία εστίας εκπαίδευσης (Training Group) στον χώρο του, ακολουθώντας πιστά την παραδοτέα ύλη και τις καθοδηγητήριες γραμμές εκπαίδευσης που του έχουν δοθεί.

 

Στην συνέχεια ο Group Leader πρέπει να κάνει 1-2 ή και παραπάνω ιδιαίτερα μαθήματα κάθε μήνα, ώστε να συνεχίζεται η προσωπική του κατάρτιση, καθώς και για τον συνεχή εμπουτισμό της προπονητικής ύλης των ασκουμένων του Training Group.

 

Ο Group Leader περιοδικά αναφέρει στην Ακαδημία την πρόοδο του Training Group, τυχόν προβλήματα και ανάγκες, και δέχεται συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη πάνω σε τεχνικά και προπονησιολογικά θέματα.

 

Η κατάρτιση για το 2ο επίπεδο (2nd Level) θα υλοποιηθεί σε 10 ιδιαιτέρα μαθήματα, αντίστοιχα εάν είναι δυνατόν, μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Προϋπόθεση για την ένταξη εκπαίδευσης στο 2ο επίπεδο είναι πρώτα η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του 1ου επιπέδου και κάλυψη τουλάχιστον 8-9 μηνών προπονητικής εξάσκησης της ύλης. Ο Group Leader συνεχίζει να κάνει 1-2 ή και παραπάνω ιδιαίτερα μαθήματα κάθε μήνα και στο δεύτερο έτος.

 

Η κατάρτιση για το 3ο επίπεδο (3rd Level) θα υλοποιηθεί σε 10 ιδιαιτέρα μαθημάτα. Προϋπόθεση για την ένταξη εκπαίδευσης στο 3ο επίπεδο είναι πρώτα η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του 2ου επιπέδου και κάλυψη τουλάχιστον 12 μηνών προπονητικής εξάσκησης της ύλης. Ο Group Leader συνεχίζει να κάνει 1-2 ή και παραπάνω ιδιαίτερα μαθήματα κάθε μήνα και στο τρίτο έτος.

 

Ο Group Leader μετά από 3 συνεχόμενα έτη ενεργής δράσης ως συντονιστής της ομάδας εξάσκησης και ως ασκούμενος θα λάβει τον βαθμό του Apprentice Instructor από την Ακαδημία.

 

Προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα:

  1. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών.

  2. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα με σοβαρή πρόθεση παρακολούθησης και ολοκλήρωσης όλου του προγράμματος και επιπέδων.

  3. Η ένταξη στην σχολή θα γίνεται μόνο κατόπιν αποδοχής από τους εκπαιδευτές της Ακαδημίας μέσω προσωπικής συνέντευξης.

Ύλη:

Η ύλη της εκπαίδευσης προσαρμόζεται ή διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου Group Leader ή του Training Group, αντλώντας στοιχεία από τους εξής πυλώνες:

 

Contemporary Jeet Kune Do

Filipino Kali

RAT (Rapid Assault Tactics)

LECT (Law Enforcement Control Tactics)

 

 

 

Academy Map

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, Καισαριανή (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).


Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο
10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας).


Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.
Academy's Google Map

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.