Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site                                       Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Kuntao Silat

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

 

Εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911

 

Πολεμικές Τέχνες Αυτοάμυνα ΑθήναΗ Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do απευθύνεται σε ενήλικες και μεσήλικες που αναζητούν σωστή και αποδοτική μαχητική κατάρτιση σε όλους τους πιθανούς μαχητικούς τομείς (Λακτίσματα, Πυγμαχία, Kick Boxing, Trapping, Όρθια Πάλη, Πάλη Εδάφους, Μάχη Εδάφους, Μαζικές Επιθέσεις και Όπλα). Η Ακαδημία προσφέρει ολοκληρωμένο και ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σύγχρονη δομή λειτουργίας στην παράλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση στις μαχητικές τέχνες Contemporary Jeet Kune Do, Filipino Kali και Silat. Το τρίπτυχο του ολοκληρωμένου Μαχητή...

Οι προπονήσεις διεξάγονται πάντοτε σε
ολιγομελή ομαδικά τμήματα έτσι ώστε οι εκπαιδευτές να μπορούν να καθοδηγούν τους ασκούμενους σε προσωπικό επίπεδο για την πιο σωστή και λειτουργική πρόοδό τους. Με αυτόν τον τρόπο, με προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση, η εξέλιξη του ασκούμενου γίνεται πιο αποδοτικά και πιο ταχύρυθμα.

Στην μαχητική τέχνη
Jeet Kune Do λαμβάνονται σοβαρά υπ όψει οι ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου, ο σωματότυπος και η εκάστοτε φυσική κατάσταση, έτσι ώστε ο κάθε ασκούμενος να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα με το επίπεδο δεξιοτήτων που ήδη βρίσκεται, να νιώθει άνετα και δημιουργικά με την εκτέλεση των ασκήσεων, χωρίς να νιώθει ότι βρίσκεται σε μία μάζα ασκούμενων που παραμελείται προσωπικά και ακολουθεί τυφλά υποδείξεις.

 

Στόχος της Ακαδημίας είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου (Attributes), έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται σε φιλικό περιβάλλον, με σοβαρότητα και προσήλωση στις Τέχνες με χρήση πάντοτε του κατάλληλου προστατευτικού και προπονητικού εξοπλισμού ανά περίπτωση.

Οι ασκούμενοι εξελικτικά ακολουθούν δύο παράλληλες προπονητικές κατευθύνσεις στην Ακαδημία:

i) Self Preservation (Αυτοπροστασία)
Η μαχητική τέχνη
Jeet Kune Do και το σύστημα PFS RAT είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο αποδοτικές και ταχύρυθμες μεθόδους αυτοπροστασίας (Street Fighting), οι ασκούμενοι καταρτίζονται στην αντιμετώπιση κάθε πιθανού σεναρίου συμπλοκής με έναν ή περισσότερους αντιπάλους με ασκήσεις ρεαλιστικής εξομοίωσης για την απόκτηση επίγνωσης των σωστών τρόπων αντιμετώπισης των καταστάσεων καθώς και των κινδύνων που διατρέχουν. Το οπλοστάσιο του ασκούμενου περιλαμβάνει κάθε είδους τεχνοτροπίες χωρίς περιορισμούς (τεχνικές χτυπημάτων με τα χέρια και τους αγκώνες, πυγμαχία, Kick Boxing, τεχνικές λακτισμάτων και χτυπημάτων με τα πόδια και τα γόνατα, τεχνικές κλειδωμάτων και εξαρθρώσεων, τεχνικές πνιγμών και ασφυξίας, πάλη (όρθια και εδάφους), ρίψεις, τεχνικές takedown και sweeping, καθώς και ανορθόδοξες μεθόδους χτυπήματα με το κεφάλι, Kina Mutai κτλ.).

ii) Self Perfection (Αυτοτελειοποίηση)
Οι ασκούμενοι διαπαιδαγωγούνται σε σύγχρονες μεθόδους προπονησιολογίας (Body Weight Exercises, Isometrics, Isotonics, Isokinetics, Body Resistance Exercises, Core Stability Exercises, MMA Circuits) για την υγιή και αρμονική ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος, για την επίτευξη υψηλής αεροβικής και αναεροβικής ικανότητας, καθώς και για την απόκτηση αυτογνωσίας λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος και θωράκιση από μικροτραυματισμούς.

Επιπρόσθετα η
Φιλιππινέζικη μαχητική τέχνη Kali (άοπλα και ένοπλα) ενισχύει τις αθλητικές και μαχητικές δεξιότητες των ασκούμενων καθώς και αποτελεί το σημείο αιχμής για την σωστή κατάρτιση χρήσης και αντιμετώπισης όπλων (Single Stick, Double Stick, Single Knife, Double Knives, Kerambit, Palm Stick, Staff, Tabak Toyok κ.α.). Η άοπλη μαχητική εκπαίδευση (ονομάζεται Pangamut) περιλαμβάνει τα εξής υποσυστήματα: Panantukan, Pananjakman, Sikaran, Dumog, Kina Mutai και Kaukit.

Η πάλη
Grappling (όρθια και εδάφους) έχει στοιχεία από Jun Fan Grappling, Machado Brazilian Jiu Jitsu, Sambo, CSW, Dumog και Western Wrestling. Στατιστικά ένα μεγάλο μέρος των συμπλοκών καταλήγουν στο παλαιστικό πεδίο, έτσι κρίνεται απαραίτητη η ενασχόληση σε αυτό το πεδίο, επίσης η πάλη αποτελεί μία από τις καλύτερες μεθόδους ανάπτυξης της φυσικής κατάστασης και ενίσχυσης της σπονδυλικής στήλης.
 

Ακόμα η Ακαδημία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον Ετήσιο Κύκλο Σεμιναρίων με τον εκπαιδευτή της Ακαδημίας Ευάγγελο Ζορμπά για όλα τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας, καθώς και έκπτωση στα σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό.
 

Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Private Training στην Ακαδημία  με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά. Περισσότερες πληροφορίες

 

 

Εκπαιδευτής Jeet Kune Do Kali Silat Ευάγγελος Ζορμπάς

 

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do:
Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας,
αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας
για τον ολοκληρωμένο μαχητή,
για τον σοβαρό ασκούμενο
και πάνω από όλα για
τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do Αθήνα Ελλάδα