Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

 

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Εντατικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Rapid Street Defence Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2014

 

Η Ακαδημία διοργανώνει εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης αυτοπροστασίας Rapid Street Defence με τους εκπαιδευτές Ευάγγελο Ζορμπά και Λευτέρη Κασφίκη. Το πρόγραμμα είναι διμηνιαίο (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2014) και στοχεύει στην άοπλη και ένοπλη κατάρτιση και αντιμετώπιση συμπλοκών στον δρόμο (Street Fighting).

 

Η εκπαίδευση θα διεξάγεται στην Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30).

 

Το πρόγραμμα έχει 4 βασικούς πυλώνες εκπαίδευσης:

 1. Jeet Kune Do Street Fighting (JKD Matrix, Pre-emptive strikes, intercepting strikes, stop-hits, counter attacks)

 2. Stand Up Fighting (Πυγμαχία, Trapping και Filipino Panantukan Dirty Boxing)

 3. Ground Fighting (Πάλη εδάφους και μάχη εδάφους)

 4. Filipino Kali Weaponry (Χρήση και αντιμετώπιση μονού ραβδιού και διπλών ραβδιών)

Η ύλη του προγράμματος περιλαμβάνει πιο αναλυτικά τα εξής:

 • Proper Fighting Stance & Body Mechanics

 • Development: Basic Footwork, Mobility, Dynamic Balance, Distance Control, Timing, Speed, Power

 • Striking Skills: Lead hand strikes, Rear hand strikes, Lead leg kicks, Rear leg kicks, Elbows, Knees, Head-butts, Hammers, Hacks & Spikes

 • Hand & Foot Street Fighting combinations

 • Evasion: Bob & Weave, Slipping, Side Stepping, Snapback, Angulation

 • Defense: Parry, Covering, Trapping

 • Attack: JKD Infighting, JKD Interception, Bridging the gap, Cutting off angles, Range Fighting, JKD Broken Rhythm

 • Ground Grappling, Counter Grappling techniques & escapes

 • Effective Street Ground Fighting

 • Effective Filipino Kali Panantukan Counter Punching

 • Progressive Sparring

 • Προπόνηση σε Focus Mitts, Heavy Bags, Kicking Shield, Partner Drills, Solo Drills, Single Kali stick, Double Kali sticks

Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει τα κατάλληλα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια στον ασκούμενο για την επαρκή γνώση αντιμετώπισης συμπλοκών στον δρόμο (Street Fighting) και την ανάπτυξη ψυχοσωματικών, αθλητικών και μαχητικών δεξιοτήτων (Attributes):

 • Primary Skills (Εκκίνηση και τερματισμός της μάχης, άμεση εξουδετέρωση του αντιπάλου)

 • Secondary Skills (Έλεγχος του αντιπάλου, αντεπιθέσεις)

 • Disengagement Skills (Ικανότητα διαφυγής από το πεδίο συμπλοκής)

 • Complementary Skills (Ικανότητα χρήσης και αντιμετώπισης όπλων κρούσεως)

Jeet Kune Do Street Fighting Athens GreeceΣτόχος της Ακαδημίας είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου, έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται σε φιλικό περιβάλλον, με σοβαρότητα και προσήλωση στις Τέχνες με χρήση πάντοτε του κατάλληλου προστατευτικού και προπονητικού εξοπλισμού κατά περίπτωση. Η Ακαδημία διαθέτει σύγχρονο και επαρκή προπονητικό εξοπλισμό για την κάλυψη όλων των προπονητικών μεθόδων που ασκούνται.

 

Τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

 

Η κάθε ομαδική προπόνηση έχει διάρκεια μιάμισης ώρας (90 λεπτά). Το πρώτο μισάωρο αφιερώνεται σε προπονησιολογικές ασκήσεις για την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου, όπως:

 • MMA Circuit Training (Κυκλική Προπόνηση)

 • HIIT High-intensity Interval Training (Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής ντασης)

 • LIIT Low-intensity Interval Training (Διαλειμματική Προπόνηση Χαμηλής 'Εντασης)

 • Body Weight Training (Καλισθενική Προπόνηση με ασκήσεις σωματικού βάρους)

 • TRX Suspension (Ιμάντες Εκγύμνασης), Kettlebells (Δράμια), κ.α. ...

Η υπόλοιπη μία ώρα αφιερώνεται στην εντρύφηση και κατάρτηση της τεχνικής ύλης του εντατικού προγράμματος, όπως περιγράφεται παραπάνω.

 

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια MMA, μασέλα και 2 προπονητικά ραβδιά.

 

Ακόμα η Ακαδημία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον Ετήσιο Κύκλο Σεμιναρίων με τον εκπαιδευτή της Ακαδημίας Ευάγγελο Ζορμπά για όλα τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας, καθώς και έκπτωση στα σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό.

 

Filipino Martial Arts Athens Greece www.jkd.grΜε την ολοκλήρωση του προγράμματος του Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2014 οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ακαδημία!

 

*** Προσφορά γνωριμίας ***

Η Ακαδημία προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ ενεργή συμμετοχή σε ομαδική προπόνηση

κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης.

 

* Το εντατικό πρόγραμμα θα έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911 (τηλεφωνική επικοινωνία μόνο καθημερινές πρωινές ώρες 10:00-12:00) Instructor Vagelis Zorbas in Facebook

 

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή για το πρόγραμμα του Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2014 στο Facebook Event:

 

* Η Ακαδημία δέχεται ως μέλη, άτομα άνω των 18 ετών, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας, κατόπιν αποδοχής από τους εκπαιδευτές της Ακαδημίας μέσω προσωπικής συνέντευξης με τον ενδιαφερόμενο ή την ενδιαφερόμενη.

 

Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Private Training στην Ακαδημία με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά! Περισσότερες πληροφορίες

 

 

Jeet Kune Do Street Fighting Athens Greece

 

 

 

Academy MapΗ Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας. Academy's Google Map

 

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Jeet Kune Do Street Fighting Athens Greece